Referenties

Enkele reacties / referenties (leerlingen en ouders aan het woord):

 

Beste Lisette,

Onze dochter  heeft in het voorjaar van 2010 bij jou de Beeld&Brein basis cursus gevolgd. Ze was toen 9 en zat toen in groep 5. Inmiddels is ze 11 en zit ze in groep 7.

Na de cursus is Iris erg vooruit gegaan met begrijpend lezen. Dat is in groep 6 weer even ingezakt, maar toen bleek ze de kleurenmethode niet meer te gebruiken. We hebben toen met de leerkracht afgesproken dat hij er ook op zou letten dat ze de methode gebruikt. Sindsdien gaat het weer goed.

Laatst heeft Iris zelf (op eigen initiatief) op school een test gedaan: op school had ze 3 teksten met de kleurenmethode gedaan, en die had ze goed gemaakt. 1 tekst had ze zonder de methode gedaan, en daarvan had ze de helft fout zei ze. Dus Iris is zelf helemaal overtuigd van het nut van de methode.

Iris heeft vandaag de cito-entree afgerond. Het was fijn dat haar meester haar vooraf had verteld dat hij zich helemaal geen zorgen maakte, omdat het begrijpend lezen zo goed gaat. Iris ging dan ook vol vertrouwen en zonder stress de cito-entree periode in en door .

Zoals je kunt begrijpen zijn we nog steeds erg blij dat Iris bij jou de Beeld&Brein basis cursus heeft gevolgd!

Nogmaals hartelijk dank!


Hallo Lisette,
Ik wilde je het volgende nog even laten weten, Eileen heeft haar rapport gehad, en wat een geweldige bedrage het beeld en brein heeft geleverd. Voor het begrijpend lezen is zij van onvoldoende-matig naar ruim voldoende gegaan, ook met rekenen scoort ze een stukje beter. 
Groetjes,
Jolanda


Hallo
helaas kan ik deze ochtend niet komen.
Het gaat heel erg goed op school ik heb bij de repetitie aardrijkskunde de breinkaart gebruikt,
en ik heb een 10! gehaald ik ben daar heel erg blij mee.
Groetjes Anne-Sophie


Beste Lisette de Kant,
Bedankt voor de uitnodiging. Johnno wil graag nog een ochtend terugkomen. Hij begrijpt het toepassen van de Beeld en breinkaart wel maar doet het nog te weinig. Hij merkt wel dat als hij er 1 gemaakt heeft dat hij daarna een hoog cijfer heeft. Zijn eerste cijfer was een 9! Onlangs heeft hij zelfs een Beeld en Breinkaart op de computer gemaakt en dat vonden wij wel heel erg knap van hem. Zijn grootste probleem zit nog steeds in het plannen van zijn werk en het consequent opzoeken van 3 moeilijke woorden per dag. Hij ziet het maken van een Beeld en Breinkaart ook als een enorm karwei en beseft nog niet genoeg dat hij bij het maken van die ook tegelijkertijd leert.
Vr.gr. Carla

Home | Onderwijs | Referenties
arrow

Uitgelicht

Jouw Talent In Beeld 

= Begeleiding leerlingen en docenten PO, VO, MBO, HBO en WO.

= Trainingen en workshops voor bedrijven en teams.

= Individuele coaching

Arrow black
Jouw Talent in Beeld | ymake
4
topfoto
4
topfoto2