Persoonlijke begeleiding jongeren voortgezet onderwijs (VO)

Jouw Talent In Beeld biedt persoonlijke begeleiding aan jongeren in het voortgezet onderwijs.

 

Wie kent het niet van zijn/haar eigen jeugd. Opeens zit je daar, het voortgezet onderwijs. Echt alles is anders. En dan moet je ook nog voor veel vakken andere leraren aanhoren, huiswerk maken en toetsen leren. Dat lukt nooit!

 

In het lichaam en hoofd van pubers gaat (gigantisch) veel om. Het lijkt wel chaos. Het is dan ook niet raar dat invoegen in het gestructureerde schoolleven altijd vlekkeloos verloopt. Vaak is het niveau niet het probleem, maar het organiseren en plannen des te meer. Het kan zelfs leiden tot het ontwikkelen van faalangst.

 

Jouw Talent In Beeld heeft veel ervaring met kinderen/jongeren in het voortgezet onderwijs. Er wordt gewerkt aan het aanleren van structuren die aansluiten bij de persoonlijkheid en persoonlijke behoefte. Wij leren kinderen/jongeren (weer) leren.

 

Onze werkwijze is gericht op het werken met beide hersenhelften. Door gebruik te maken van beelden, kleuren, geheugentechnieken en vaste structuren, gaat het leren beter en sneller. Effectief leren dus! Een evaluerend onderzoek toont aan dat alle deelnemers direct resultaat boeken. Huiswerk wordt sneller, effectiever, maar vooral ook plezieriger gemaakt en geleerd. De cijfers worden beduidend beter en de reactie van de ouders en de scholen van deze kinderen/jongeren is dan ook zeer positief.

Home | Onderwijs | Persoonlijke begeleiding jongeren voortgezet onderwijs (VO)
arrow

Uitgelicht

Jouw Talent In Beeld 

= Begeleiding leerlingen en docenten PO, VO, MBO, HBO en WO.

= Trainingen en workshops voor bedrijven en teams.

= Individuele coaching

Arrow black
Jouw Talent in Beeld | ymake
4
topfoto2
4
topfoto